säger godnatt med denna bild!

ingen sån här SUPER FIN bild , men den kändes liksom härlig på nåt sätt. en av bilderna jag tog idag, hoppas det blir lika varmt imorgon som det blev idag. men nu ska jag nog sätta på en rulle och sen blire sängen. vi får höras imorgon!

Vad tycker ni?

har fixat en ny header + bakgrund! så vad tycker ni? ska fixa menyn när jag har tid någon gång men just nu får det se ut såhär! (tryck på f5 om ni inte ser)

lovely

vad härligt det var i skolan idag, nästan alla lektioner var det film och sen på engelskan gick vi och köpte glass♥
måste börja springa nu när vädret är okej , på torsdag måste jag seriöst göra det !:D Rätt soft väder idag va? direkt när jag kom hem bytte jag till shorts eftersom att jag var så smart och gick i jeans hela dagen...
nej , nu ska jag nog ut och fota , ses senare:)
hittade en gammal bild på mig och becca :)

a blue flower

några av alla bilder jag fotade hos mormor i lördags. hade lite tråkigt så gick väl runt och fotade lite i en timma.

SOLGLASSISAR

hemkommen från skolan , soft att vi kollade på film på nästan varje lektion! härligt med sommarlov snart , har bara kvar en inlämning till so men sen är jag helt klar med allt ! :D nu har jag tagit på mig mina shorts och ett linne och sen har jag såklart mina älskade solglassögon . och nu när vädret äntligen är varmt och soligt  tänkte jag gå och sola och bara softa lite,lyssna på musik och kanske kolla någon tidning, inte helt fel!

det är nog måndag idag

vaknade nyss, sovmorgon idag till typ 20 över 9 , häärligt! :D ska väl gå upp och äta lite frukost och fixa mig osv!
blir väl att cykla idag då,känns så där med tanke på vädret, lovar att det börjar regna också.. och sen ska man väl till ksk i dag också och kolla på någonting. håller tummarna för att det inte ska börja regna!
ha det bra så länge:)
tog första bilden jag hitta , skiter i hur jag ser ut , pusss!

LOVE

kom hem nyss, ska ta en dusch och sen blir det att ladda upp bilderna från igår, tänkte lägga upp dom på bloggen senare också! :D så det blir väl bra ! nu måste jag skynda mig , hörres senare! :)

mot mormor

Lördagen kommer spenderas hos min mormor och kommer sova kvar där också och då kan jag inte blogga , sry ..
men håller i alla fall på att fixa en bloggdesign till bloggen , kommer bli skit snyggt! men först måste jag fixa några andras hha :) brännde mig på plattången nyss, svider som satan. nu ska jag packa lite , vi ses antagligen i morgon!
en snabb bild bara ! :)

GODMORGON SUNSHINES

vakna nyss för att en viss familj väckte mig, jag som tänkte sova länge :'( men nu ska jag nog gå ner och äta lite frukost och sen fixa mig lite:) inlägget under stör mig lite eftersom att texten i inlägget ändrades där, konstigt..
Vi hörs senare!

00.03

tänkte sova nu , i brist på nånting att göra, problemet är att två stycken har lagt sig på min säng hahha.
menmen först ska jag tvätta av sminket och så, vi ses imorgon med en betydligt bättre uppdatering! :)

FREDAG

förlåt att jag inte bloggat men internet har krånglat väldigt mycket, menmen kommer ju uppdatera mycket mer nu på helgerna eftersom att då har jag inget plugg! Och det är inte långt alls tills sommarlovet, ahhh längtar♥
I alla fall så spenderades denna fredag med Alva och Becca, blev lite film och Ben & Jerrys, inte helt fel.
När dom åkt har jag väl inte gjort så mycket , kollat lite på film med familjen och ätit chips. gud va fett jag känner mig nu , mst träna imorgon haha :)

med denna bild säger jag godnatt!

fixade en ny header , inget specielt men bättre än den andra haha. (tryck på f5 om ni inte ser)nu ska jag kolla på en film och sen är det dax för sängen, vi ses imorgon! ♥

bästa

var med becca på stan idag , först var vi på stan ett tag och sen drog vi och fika lite! efter ett tag skulle Becca till frisören och klippa sig , gullunge. så jag satt och väntade på henne och sen cykla jag hem och åt! mina händer är föresten helt insmetade med Mousse , fonditon och massa annat jox. haha becca och jag provade lite på kicks...
och nu är jag hemma och tänker nog ta en liten sväng ut och fota lite, btw måste byta header , hatar den haha!
haha suddig mobilbild från idag!

New in

Bikini (stavning?) från H&M , 149 kr överdelen och 99 kr för underdelen. har velat haft denna länge nu och mamsen var så snäll och köpte den, glad chey! :)
fick en jeansjacka av henne också, 299 kr på H&M.
och sen lite smink haha! allt från h&m? haha märkte det nu.

fuck rubriker...

har precis duchat och tänker nog ta och kolla på tv innan det blir dax för sängen. tog passkort idag , ahh vad ful! haha och när man ska skriva sin singnatur, ja katastrof... menmen det  får liksom funka. vi ses senare sötnosar! :)
ur arkivet, ph by me.

garv

haha visste ni att det finns en stad by som heter hej ?! hållde på att asgarva när jag såg det , fråga inte , har världens säämsta humor hhaha...  tänk om man bor där och någon frågar , vad bor du? i hej ??haha ... behövde bara skriva detta så ni visste liksom? :)

ingen vettig rubrik..

okej hann inte blogga idag , hoppas ni fölåter mig pusss ♥

Ben & Jerrys

bry er inte om den dåliga bilden, tagen med camen så.
blev skapligt sugen på en Ben & Jerrys nu alltså, ååhhhh va gott..

love u all

bloggning är sämst men ändå höjs statestiken hela tiden, rätt najs faktiskt! ni är bäst! :D
och i sommar är det ju ingen skola och då kan jag uppdatera rätt så bra. har i alla fall pluggat spanska , man ska typ kunna ränka till 800? kan typ räkna till 20.......... men det ordnar sig nog!

FÖRESTEN , vad säger ni om en liten tävling typ veckans/månadens blogg or somthing like that? eller typ att man kan vinna bloggsvar? typ en fototävling? kommentera om ni är intresserad eller har något förslag! komigen det tar typ 1 min att kommentera , för mkt begärt? :) puss.

EUW

efter skolan var jag med några, okej det där lät konstigt men aja! :D och nu har jag ju åkt hem. spanska prov imorgon , kanske borde plugga lite? smart chey. men ska nog sätta på musik och samtidigt plugga! :) men bloggar nog lite när jag är klar , stay tuned ! :)
tog bra någon bild så att inlägget inte skulle se så tomt ut!

some pic´s

hittade på massa bilder på datan från sommarn 2010 ,här har ni några av dom. fotade med min gammla kamera som gick sönder , för att det kom sand i linsen när adam tappade den i sanden haha. SÅ HÅLL I KAMERAN NÄR DU ÄR PÅ SRANDEN HEHEEEE.. :) gaahh take me back!

godnatt allihopa


denna sötnos ligger just nu på min säng och sover haha ! :) nu åker en film på och sen sommnar jag troligtvis till den. sovgott , så ses vi imorgon!

Smile

Bara jag som tycker det ser ut som ett hjärta ? :D
Fråga mig inte varför jag fotade en nyckel^^

mådde lite bättre nu på kvällen , så fotade lite inomhus. annars har jag sovit bort det mesta av dagen.satsar på att bli frisk till imorgon då, hatar att vara sjuk. men kommer nog gå till skolan fast jag mår lite sådär.

i brist på nånting att göra

sitter och försöker rita något bra  för engångs skull. det svåra blir väl när jag ska göra en ungefär lika ansikthalva till resten av fejset, hm..

There is always a memory for each image♥



skapligt duktigt tjej

har settat och lyssnat på henne ett tag nu , skit grym tjej ju! :)

mådde inte så bra idag , så jag stannade hemma idag

thought you should know :) tyckte bilden såg så varm ut , till skillnad från vädret idag.

yesterday

bilder jag tog igår, hann ju inte lägga upp dom här igår så gjorde det nu istället. vad tycker ni ? :)

Ny design

har fixat en ny design nu. fast bilderna i menyn och så ser lite rörigt ut just nu , men ska fixas snart. bilderna som jag fota idag får jag visa imorgon hinner inte nu, föresten tryck på f5 om ni inte ser någon förändring!

forget about the pricetag

vaknade med att jag hade ont i halsen , täppt, och huvudvärk, sooft. orkar inte vara sjuk men ska försöka ta det lungt idag så jag kanske mår bättre snart! solen lyser i alla fall så ska nog ut en liten stund och fota lite, om jag orkar vill säga.

Med och tävlar

jag är med och tävlar här som samarbetar med http://johanpixels.se/webbshop
jag tävlar med denna bild :)

i living my dream , not yours.

gjorde ett försök med att kolla på vd och samtidigt mysa med lite chips.(känner mig väldigt fett nu iaf)
men den funkade typ inte och eftersom att det inte funkar tänkte jag sova nu, med tanke på hur sent emmie och jag var uppe igår. om jag hinner imorgon tänkte jag fixa designen också till en lite snyggare sak :) godnatt nu!

play the music

ph by me.

you are wonderful♥

haha dante söto :)
inte så värst fin bild, men jag gillade den bara :)
var ju på sorf idag och kollade på clearronden + fotade och filmade lite! Efter det fösökte Emmie och jag få tag på mina föreldrar så att dom kunde hämta oss. Men ingen svara så vi fick gå från sorf. var någorlunda slut i bena när jag kom hem haha!

äter jordgubbar mitt på stadens torg

min mobilkammera äger♥
idag på håltimmen gick Jag och några andra ner på stan och åt lite jordgubbar. mysigt. gott vare i alla fall , årets första jordgubbe :D

Emmies place

nu sitter jag i Emmies husvagn och kollar på film. vi har fettat oss lite godis och sånt också.
imorgon blir det att tagga för clearrond och jordens undergång...... nej jag tror nog inte på det där och om det händer så händer det , kfettbry liksom...
bättre uppdatering snaart♥
random bild på mig och michelle

väldigt dåligt

är så himla sämst med att blogga men är alltid borta någonstans och kommer hem så sent. nu kollar jag på v med familjen och lite sånt. imorgon ska jag vara med Emmie och sedan sova där , så bloggar väl inte super bra då men ska försöka vi ses!

onsdag

cyklade hem från sorf, åt lite när jag kom hem duschade lite och lite plugg. bilderna ovan är från när vi var på sorf. red i alla fall mirte i fall någon ville veta , gick väl sådär , kände att jag själv inte ens orkade "försöka" rida ordentligt utan slarvade ganska mycket. kände att jag liksom kunde sova när jag satt där haha! ses i morgon , puss.

onsdag

cyklade hem från sorf, åt lite när jag kom hem duschade lite och lite plugg. bilderna ovan är från när vi var på sorf. red i alla fall mirte i fall någon ville veta , gick väl sådär , kände att jag själv inte ens orkade "försöka" rida ordentligt utan slarvade ganska mycket. kände att jag liksom kunde sova när jag satt där haha! ses i morgon , puss.

Mot sorf snart !

tänkte ta kort på alva och toy idag , så får åka lite tidigare eftersom att hennes lektion är innan min börjar. så tänkte väl cykla vid halv eller kvart i 5. men inte så mycket bloggning dåra eftersom att jag måste plugga när jag kommer hem. prov imorgon! nej , måste upp och ladda mobilen lite innan jag åker! hoppas att det inte börjar regna! puss på er.

jorden går under på lördag?

http://tv.expressen.se/nyheter/utrikes/1.2430550/profeten-jorden-gar-under-pa-lordag
Asså seriöst ? tror ni på det här? inte jag.

onsdag imorgon

super serirös , men man kan fan inte vara seriös jämt. livet blir inge roligt då.
nu åker en film på som jag tänker kolla på och sen sova. vi höres i morgon!

Pluggiss

Ska städa rummet först och sen plugg, så ser väl resterande dag ut för mig. skulle vilja gå ut och fota men jag hinner inte , har ju prov på trosdag, fan tur attdet är sommarlov snart ♥
pluggmat typ.

en snabbis

gick ut en snabbis och fotade lite , inte så bra ljus men det funka väl . kom på nu att jag inte skrivit photography by saken men jag tror inte ni tar dom och säger att ni har tagit dom , hoppas jag i alla fall!
haha, fråga mig inte vad findus gör med sitt huvud på bilden hah :)

whit my mobile camera

OKEJ , jag vet super fina bilder men dom är faktiskt fotade med mobilen , som har typ 2 mp ? jaa
Regnade hela dagen idag också, soft. vi hade ju musik på musikskolan , så då fick vi ju gå ditt. Först känner vi att det börjar duggregna , vi ba eh det är inte så farligt. Sen började det regna mer och mer. såg ju ut som en dränkt katt när vi kom till musikskolan, soft assåå. men efter skolan drog jag hem till becca där vi åt lite sen drog vi till åkra och var med några. Efter det gick jag hem och åt mat och nu ska jag nog ner och ta en dusch och sen lite plugg! måste kila nu, puss.

Godnatt

tänkte ta och sova nu , har inget att göra så kan lika gärna sova! har sovmorgon i morgon så det är soft , ses imorgon då.

Nails

Fick ett ryck och började måla på min lösnaglar. Hade väldigt tråkigt så det enda jag gjorde i en timme var att pilla med att få ex på lösnaglarna där det står bokstäver på , där vart det ett riktigt krångel haha :) men om man vill göra så här fast kanske mer "liknande" naglar av samma färg/mönster osv. Så är det ända du behöver nagelack och fantasi! sen behöver du ju inte använda lösnaglar som jag det går ju bra med dina vanliga naglar också! :)

after rain comes the sun

det har regnat i stort sett hela dagen nu, men nu är det sol! :D "efter regn kommer sol" stämmer ju !
fast jag tycker det är ganska mysigt med regn haha fast gillar sol bättre. gick i alla fall ut och fotade för jag älskar när det blir vattendroppar osv.

Butterfly?

Detta var det första jag såg när jag vaknade , blev super rädd och trodde det var en spindel först (såg denna från väldigt långt håll) men sen såg jag att det var en ja jag vet faktiskt inte vad det är en fjäril eller ? Föresten tack för era fina kommentarer! :') Ni är bäst!

go sweden

tyckte bilder bara var för söt !♥ nu får vi hålla tummarna för att sverige tar hem eurovison. nu ska myskläder på och sen ska jag bänka mig framför tv:n , ha det bäst!

ph by me

¨
foton jag tog idag , rätt nöjd faktiskt!

what I bought

Kofta H&M 199 kr.
Jumpsuit H&M 149 kr i think
Ballerina H&M 199kr , behövde ett par sköna skor att gå i till bröllopet haha :)

Löradagen den 14

vaknade idag och bara nej orkar inte gå till skolan? sen kom jag på att det var lördag , skön känsla :')
har i alla fall varit ner på stan med familjen. där blev det lite fika och shopping. just nu väntar jag på att mitt batteri till kammeran ska ladda klart, så jag fota det jag köpte och gå ut och fota lite ! :)
men så länge jag väntar tänkte jag kolla på vampire dieries!

mina underbara knäppa vänner♥

Fredag idag ,super skönt ju! Efter skolan så följde två sötnosar med mig hem. Föst en lite fotorunda för att fixa lite bilder till Emmies nya design. Efter det blev det lite agility med samson. Sen bakade vi muffins, dom blev väl ätbara.
Och sen kolla vi på en zombie film , haha de var lite sådär. Men det var i alla fall super mysigt! Fast nu är bara becca kvar , vi har super kul i alla fall :D Nu ska jag vara lite social med henne , föresten kommer det en ny design i helgen om det går som jag planerat! ha det bra så länge!
två av bilderna på Emmie , jag fotade idag:)

i skolan

kunde inte blogga igår hängde med Becca till typ 10 haha! så när jag kom hem behövde jag fixa massa saker. så jag hann intehelt enkelt. hejdåå!

regn och åskväder

vaknar av det mullrar som bara den , och det gör det fortfarande. regnar gör det också. känns inte super pepp på att rida idag och att cykla till skolan? men får fråga pappa om han kan skjussa mig :')
nu ska jag göra mig iordning , ses när jag kommer hem eller någon gång under dagen!

OJ!

märkte att en av reklam sakerna sitter fel men har fixat det snart ! :) nu ska jag nog fixa lite saker sen sova. väldigt mycke saker att göra jämt. I spran i tisdags , idag ridning , imorgon ridning, fredag kanske ska ta årets första dopp om vädret är bra. okej , kanske inte jätte mycket men ändå^^ bättre bloggning snart! :)
fail bild men hatar bildlösa inlägg , så bjuder på dennna!

är det så ?

har precis tagit en dusch och nu ska jag nog hämta hårfönen om håret ska bli torrt. Men jag har hört att det sliter på håret att föna? så kanske bara ska lufttorka eftersom att mitt hår är super slitet. har låtit bli att platta håret också på super länge. Egentligen så har jag rätt så platt hår men om jag duschat och sen gått och lagt mig med halv torrt hår så blir det lockigt liksom. ganska skönt att slipa platta och inte bry sig liksom :D




oj vad stort ordförråd skrev "liksom" rätt många gånger liksom . okej nej där skrev jag med flit! :) förlåt för min dåliga humor , hoppas ni förstår♥ okej nu slutar jag skriva håller på att garva ihjäl åt mig själv. sa ju det , dålig humor.

för plastigt


ville bara påpeka detta dom här gladiator skorna från H&M , gillar dom inte alls. gick på H&M för någon dag sen och bara gud vad plastiga dom ser ut? sen känner jag på dom och det var plast! tycker verkligen inte om dom FÖR plastiga. Okej , om dom sett ut att inte vara av plast , nej detta går inte haha!

snabbaste sättet att få magmuskler

helt onödig rubtik egentligen, ingen fattar utom jag och becca.
nu verkar ju blogg.se funka för mig igen så ska börja blogga som vanligt igen! nu ska jag göra mig redo för sängen. sen ska jag nog kolla på film för då sommnar jag typ alltid framför den. ha det bäst så länge! :)

Duktigt

har precis sprungit en ca 3 km lång spring tur med Becca, skönt! känner mig super duktig nu alltså :D
trodde jag verkligen hade noll kondis men det visade sig att jag visste hade lite haha! haha  gud, mamma hade sprungit samma väg som oss tror jag men typ en kvart , tio minuter efter. då hade hon vår hund samson med lös. hahah sen fick han väl typ upp "spåret" på oss eller något sånt. Så typ när vi springer i skogen hör vi typ något. haha jag tänkte så här bara OMG HOPPAS DET INTE ÄR EN ÄLG ELLER NÅGOT STORT DJUR. fast sen såg vi att det var samson haha ! :)
helt random bild

Detta funkar bara inte

hatar seriöst blogg.se ! ingenting funkar ju ? kan inte publicera mina inlägg och min blogg uppdateras SUPER segt.
Vill byta bloggportal men kan inte fixa deisgnen på någon annan så får väl stanna här då. SKÄRP ER BLOGG.SE!!!
Det kan ju inte hela tiden vara något fel. om det är för att det tar så mycket minne eller någonting sånt , ta bort bloggarna som ingen använder ?!?!??! SÅ IDAG SKITER JAG I ATT BLOGGA FÖR DET FUNKAR ÄNDÅ INTE!!!

cousins ♥

var ju och firade min kusin Isak som fyllde 5 år haha . detta är några av bilderna därifrån. nu ska jag fixa iording lite saker tills imorgon skola! fast nu kom jag ju på att jag har sovmorgon ! :D fan vad glad jag blev nu. glad chey! så slipper jag gå upp super tidigt, soft. detta blir nog sista inlägget för idag, pössen.

Inköpen från Stockholm

detta köpte jag och jumpsuiten i inlägget under! kanske ska till kista galleria igen med Paulin för att kolla på kläder till min farbrors bröllop! gud , hittar verkligen igenting! några tips på något snyggt?

Jumpsuit

denna jumsuit från h&m , var ett av inköpen från stockholm. flowerpower typ haha. gick ut typ klockan 6 elller något sånt och fotade lite. tänkte fixa om desigen lita granna när jag får tid.det var super fint ljus och varmt så man inte frös. hoppas det blir så här fint väder i morgon♥

25 soliga grader ♥

har legat och försökt få någon bränna. men nu ska jag och brorsan fixa lite mat! önska mig lycka till, är inte så bra på att laga mat. typ bränner alltid något .

Frukost häng med tv:n

vaknade för ungefär en timme sedan. tog fram frukost i sällskap av tv:n. nu blir det att gå ut i det fina vädret,hela 25 grader ute !??!??! soft. sen en snabb dusch. så himla glad statestiken höjs hela tiden! ni är bäst , höres!

today's pictures

tror det kallas att bjuda på sig själv?
varmt vare!
pappa som vinkar haha!
(glömde skriva på dom andra bilderna att jag fotat dom, gör det nu ist!)
några av jätte många bilder. älskar verkligen dom dära blommorna eller vad det är på bilderna över, lovely!nej nu blir det att sova döttstrött! puss på er!

Hemkommen från Stockholm!

har precis kommit hem! först var vi (från 2 - 4 typ) på pappas springtävling i djurgårn! 12 km duktigt! :)
efter det drog vi till Kista galleria där vi shoppade. visar vad jag köpte imorgon. fan skulle lungt kunna flytta
till sthlm. fint att det var super varmt på i sthlm och jag hade lång byxor. eller veck ju upp dom men höll seriöst på att dö. super hett, önskade typ hela tiden att jag hade tagit shorts!

never

har precis kollat klart på vampire diaeris (stavning) och nu ska jag väl snart sova om jag ska orka gå upp imorgon. ska till sthlm imorgon och då åker vi typ vid 9.
pappa ska på något spring lopp ,säger man så haha ? :) och kanske lite shopping också! så det blir väl bra ! kameran ska med så ni får några bilder också. sov gott nu då! :)

en random bild från we♥it

Videoblogg!

sitter i myskläder , äter godis och softar gärnet liksom.

Chillar

just nu sitter jag med en grym tidning , målar naglarna och lyssnar på musik. tar det bara lungt helt enkelt! härligt va ?

bara för att michelle ville det ♥


en bild ska snart in på biologi!:)

Jueves

Föresten har jag inte struntat i att bloggat! sa faktiskt förut att jag inte hinner (oftast i alla fall) blogg på torsdagar+onsdagar. just so you know! har i alla fall haft ett trevligt sällskap av Becca, fyfan vilken dålig humor vi har alltså!  nejmen , ska städa min garderob lite. Seriöst jag bara slänger in mina saker ? nepp, mer bloggning imorgon. då kanske jag har något bra att blogga om då? japp , vi hoppas på det :)
älskar dig och vår fina humor ! ♥

i miss you already♥

min mormors hund akila. dom ska lämmna tillbaks henne till den dom köpte henne av , mormor hinner liksom inte med! kommer sakna dig sötan..♥

like a butterfly

tänkte bara säga att ridning gick super bra! när den var slut blev det att duscha och så. tänker sova nu faktiskt orkar inte bry mig om jag lägger mig tidigt , är trött haha! men skola imorgon igen och rida igen. hinner ju knappt blogga? aja , ni får vänja er med dålig bloggning på onsdagar och torsdagar då jag rider :) nepp, tänker inte sommna framför datan , så vi ses imorgon ! :)
själv bilden är inte så fin men gillar´n en då ! ♥

Snabbt inlägg !

Hemkommen från mormor nu faktiskt! var ju på min morfars urnsättning (vet inte hur det stavas?). I alla fall så efter det skulle vi äta hos mormor o sen blev det fika. gick faktiskt dom första lektionerna i skolan i alla fall, och det kändes onödigt att gå tillbaks till skolan när det bara var en timme kvar :s. vill inte missa så mycket. senare ska jag ner till sorf , får nog skjuss av mamsen! nu måste jag fixa lite mat, so long!
dom här två sötnosarna kommer jag träffa när jag åker till sorf!♥

black bird

nu ska jag nog ta fram kläder jag ska ha imorgon , sätta klockan på ringning och sen om ett tag sova. tänkte lägga mig tidigt idag, känner att jag behöver det! imorgon börjar skolan igen, bloggar när jag kommer hem (runt 4) eller kanske hinner med ett litet inlägg på morgonen , men vi får se :) ha det bra så länge !

det är gott med godis

trodde seriöst hon menade godis. hon sa innan att hon ska till granngården snart. osen ser ni ju vad vi skrev.
haha hästgodis kanske är gott ? vad vet jag.

Bloglovin´ och Bloggsvar!

Så nu har jag fixat det, bra va ? så nu så kan dom som vill och använder sig av bloglovin´ enkelt följa mig :)
Tryck bara på bilden uppe i menyn där det står "följ bloggen via bloglovin´" .
För er som inte vet var det är , ska jag förklara lite! det är ett ställe där man kan se när bloggare man följer uppdaterar! så du aldrig missar något inlägg, bra va ? :) så nu kan ni ju enkelt följa mig! tänke bara berätta det!
sen har jag fixat bloggsvar också! det är en tjänst ex om ni har något ni undrar över och vill fråga mig nånting så äre bara att trycka på bilden där det står "fråga mig på bloggsvar" ! sen tror jag ni listar ut resten själva ;)

Agility

detta är väl det jag har underhållit mig med under det mesta av dagen! fick ideén att prova lite agility. inte svårt alls att hitta "matrial" till banan. Till slalomen använde jag mig av vanliga pinnar nedstuckan i marken och hinder fick bli stolar med en rak stång i mellan. tyckte det var skit kul i alla fall ! :) nånting jag tycker att ni som har hund ska testa! ha med er lite godis också så är det lättare att korrigera hunden vart den ska! ska försöka fixa en tunnel också. bilderna är ganska dåliga eftersom att jag typ filmade och sen printa. men det kanske kommer upp en film senare! :)

beautiful nature


två bilder av dom få jag fotade idag. var ju så kallt så var tvungen att gå in nästan på en gång. kommentera gärna vad ni tycker om bilderna! :)

Jumpsuit


Dom hära kommer från h&m och kostar bara 99 kr ! hur bra är inte det! ska lungt köpa ett par antingen ett par gråa eller dom blåa! snygga , billiga , lovely!

blött hår

sitter här ny duschad och ska sätta på mig lite varmare kläder och gå ut och fota! :)
kommer kanske något tips lite senare, tänker inte avslöja vad! ;) rummet är ju sen flera timmar tillbaka avklarat, skönt! nej , nu får jag faktiskt skynda mig ut .
det var bara några dagar sen jag kunde gå runt i shorts , take me back! :'(

turn the music on

vaknade för någon timme sen. gick ner gjorde iordning lite frukost och satte mig framför tv:n och åt! och nu ska jag väl FÖRSÖKA få några krafter till att städa rummet:/ sen blir det att hoppa in i duchen. vet inte vad som händer idag? tänker nog ringa nån , får se. annars ska jag nog ut och fota. fast det är så himla kallt ute! 5 grader ...
nej , nu måste jag sätta fart. blir att sätta musik på högsta volym och sen bara stääääda. :)
sitter fortfarande i sovkläder, håret oborstat och osminkad. fräääsht!

just so you know

Det går inte att kommenter! har gjort nånting , men vet inte vad . ska försöka fixa till det snarast!
och bloglovin´ funkar inte heller än , men snart är jag back on track eller vad man ska säga!
nånting som jag hatar är bild lösa inlägg, så tog bara någon bild. det är jag på bilden om ni undrar.

hell yeah

har fixat deisgnen så den ser någorlunda bra ut, tror jag. den uppdaterar väldigt segt så kan liksom inte riktigt se hur det blev. bilden i headern får duga hade ingen annan. STOR BILDBRIST!
anyway . super kallt idag ju? de var någon som sa att det skulle snöa imorgon! om det gör det dör jag. vill ju ha sommar? :'(
Föresten kvällen i går var jätte härlig! gick till brasan med Rebecka , Amanda och Paulin. träffa massa folk osv! tänker inte berätta mer lite privatliv har jag ju! ;)
bild från dag jag vet att det ser jätte varmt ut , men det var svin kallt!

RSS 2.0