VIKTIGT!

eftersom att det inte alls funkar att ladda upp bilder här så har jag en annan blogg så länge. byter inte blogg men har en sån blogglust , men det är inte kul att blogga när man inte kan ladda upp bilder, men här har ni bloggen www.avemma.devote.se

what are you waiting for

nu för jag ta tag i bloggen och börja blogga mycket! har fått en väldig blogglust så kommer nog uppdatera så mycket jag kan! :D sista ridningen på sorf var igår, vi körde typ en slags hopp bana? Fick i alla fall första pris ! sjukt glad, okej , inte så här YEEES JAAA JAG VANN :D utan liksom bara glad att jag klarade det! red på mirte men måste sega att hon var sjuuukt seg. hon var bättre förra veckan då vi hoppade barbacka, dock bara två gånger , ville mer ska jag säga! men får väl se till att rida någon annan stans, någon som behöver hjälp med sin häst eller nåt? hjäälper gärna till!


osen måste jag ju åka till min farmor då deras häst (våren) fått ett föl , super sött ♥
hälsade på förut och kollade in de , fölet (som jag tyvärr inte kommet på namnet på just nu) sprang runt i boxen och bockade , busade. skita sött♥ det är föresten (om jag minns rätt) föl till en av sveriges bästa travare? ;) och så klart våren som är farmors häst. dom ska ju ha fölet i ungefär 7-8 månader.

laddar upp bilder när det funkar att ladda upp bilder, just nu funkar det inte för mig ??! krångel blogg.se -.-
funderar att byta till devote , men vi får se!:)

showing all my tricks

Hej på er! har inte kunnat bloggat då jag haft nångon elevensval grejs. Tältade i skogen med massa andra , ni ska bara veta hur kul det var♥ fast vi har gått lite mer än 2 mil på två dagar och senare ska jag rida, motion? nu ska jag kolla lite på Glee, föresten har ni hört eric saades nya låt stupid? ganska bra ju! nej , nu ska jag börja titta , ses senare snyggingar!♥

Prästkragar

haha fotar ju alltid prästkragar? fast nu fick min kusin vara med på ett hörn också. Elevensval grejs imorgon, vara i skolan och typ ha teori ? eller nåtsånt. men nu ska jag kolla på film och sedan sova, har en sån himla blogglust ,men har inget att blogga om just nu. har det säkert imorgon:)

nejmen vadå inte bloggat?

Har inte bloggat på typ 2 - 3 dagar? sjukt. har en faktiskt en bra anledning varför men orkar inte ta upp den i bloggen. har i alla fall klippt håret idag , fast bara toppat det typ. men ska kanske klippa upp mer som en "lugg" eller vad man ska säga haha! :) just nu sitter jag i alla fall och laddar ner säsong 1 av Glee , älskar dom♥
tänkte lägga upp alla bilder (eller nästan alla) från helgen och så. så håll utkik! :)

Får jag veta vad du tänker på? Skulle du råna en bank för oss två?

har gått runt i mjukisar , oborstat hår och med smink från gårdagen, hela dagen idag.., skapligt fräsch tjej alltså!  plus en jävla huvudvärk.. vill göra något imorgon. någon som vill hitta på nåt? känns som detta blev ett sånt hära super seriöst inlägg. aja, vi får hörras imorgon!
tog en bild från skolavslutningen , Michelle, jag, Emmie , Becca.

För det är så jag säger det, du är det finaste jag vet.


outfit

vilken dålig kvalite på bilden det blev när jag ladda upp den ... så här så jag iaf ut igår , inte nåt märkvärdigt.

SOMMARLOV!


423839-8-1308160504221_large

vatten

har badat 3 olika ställen idag, först månsan , kalkbrottet , sen min pool. najs. men efter månsan så tänkte becca och jag åka till kalkbrottet som ligger bara några minuter från mig. sen när vi kommer hem till mig ville vi bada i min pool också. aja, bilderna över är i alla fall från kalkbrottet. nu ska jag ner och kolla på lite film med mamsen.

Klassdag


var hela dagen i månsan med klassen. satan vad kallt det var när vi kom ditt på morgonen , men sen blev det bättre. vi slutade väl där vid två eller något sånt ,så det var väl soft.

barfota utan strumpor och skor

imorgon skulle vi till månsan med klassen och vara där hela dagen , vi skulle väl vara där vid typ vid 9. så får lite sovmorgon i alla fall. nu ska jag nog sätta på någon rulle och sedan blir det sängen, adios!

min dag hittils

hade godis från igår så har settat och ätit av det. suttit lite vid datan och äntligen orkat städa rummet. (hade fullt med massa kläder på golvet) och varit ute och fotat en massa bilder. Passade på nu när det inte regnade. men nu ska jag ner och äta lite lunch, vi hörres!:)

Shorts

har glömt visa er shortsen jag köpte i ... onsdags tror jag det var :) dom är mycket ljusare än vad dom är på bilden. dom kommer i alla fall från H&M och kostade bara 99 kr .

film

Hej på er! jo jag vet att jag är väldigt dålig på att uppdatera, men hann liksom inte. idag var jag i alla fall hos becca till typ halv 6? efter det cyklade jag hemåt. hemma åt vi lite mat , pommes med kött. mumsi♥ efter det gick vi till kalkbrottet med hunden pch kastade lite pinnar åt honom så han fick simma lite:) ville också bada för det var så himlans varmt, så badade med kläder haha , fint...
just nu, sitter ute på altanen i min sköna tröja från only och ska kolla på antingen i am number four eller grown ups. har inte riktigt bestämt mig än! nej nu måste jag sluta för det är typ 5 myggor som försöker bita? säger man såå? på mina händer , ses!

bilder från igår


älskar ljuset och fägerna i dom här två bilderna. har inte redigerat dom eller någonting.
var bara tvungen att lägga ut denna bild på adam , sött.
har säkert fotat 353266 bilder på "hundkex" ..
dom här bilderna tog jag igår, visar er inte alla men ni fick se dom här iaf! nu ska jag ut igen och sola ännu mer, börjar bli lite brun nu tror jag faktiskt! :D

vatten

är ganska nöjd med dom, men dom kunde kanske varit lite bättre :)

softar

just nu sitter jag på min altan och bara tar det lungt. är ledig idag ,så jag fick lite sovmorgon, skönt!
nu har vi ialla fall fått upp poolen hemma, doppade mig iden igår. en aning kallt men det funkade ! :)
kunde föresten inte uppdatera igår , för att internet strulade. men nu funkar det någorlunda bra igen.
Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, bättra på brännan kanske? men nu ska jag äta , så ni får ha det bäst så länge!


Onsdag

Ville bara göra ett sista inlägg innan jag tänkte sova. Köpte ett par shorts idag från h&m. Har velat haft dom länge men det har inte funnits någon storlek, och sen fanns det i 34 när jag kollade. Glad tjej! kan visa en bild på dom imorgon! imorgon har jag sovmorgon till 10 i 9 tror jag det var. Karneval imorgon också, hela klassen skulle ha på sig randigt , fantasi fullt? fast först på morgonen skulle vi dansa linedance? uschuschusch. nej , nu ska jag nog sova.  Godnatt sötnosar och det blir nog bättre uppdate imorgon! :)


geting

bilderna blev väldigt suddiga eftersom att jag hade smått panik när jag tog dom. var super rädd att den skulle typ attackera mig? läskig.. därför gillar jag humlor bättre dom gör ju typ inget.

snart sommarlov , längtar som satan

En bild jag fotade idag. nu ska jag nog tvätta bort sminket och sluta min dag med en film. typ som alltid;) imorgon kommer det bli riktigt slappt i skolan eftersom att vi inte har några lektioner, skönt! puh , råkade klicka ner sidan nyss. tur att det hamnade i utkast hade inte orkat skriva om. ska sätta på min väckarklocka också, kan vara smart..

Prästkragar

fotade lite prästkragar , fotade lite annat också men orkar inte ladda upp mer. lat jag vet:) har lust och gå ner till kalkbrottet och bada håller på att dö i värmen. vad har ni gjort idag då? :)

Breaking Dawn

är det bara jag som längtar som satan efter att den ska släppas på bio i sverige? men nu ska jag i alla fall ut och sola lite :)

snabbis

har varit vaken sen klockan halv 6 nu och gjort mig i  ordning och sådant. hållde på att dö när jag vaknade , orkade verkligen inte! nepp , nu måste jag dra mig vidare till Becca , ses!

Nationaldagen

äre bara jag som missat att det är sveriges nationaldag idag? jag bara varför har alla sina flagor uppe ? japp , smart tjej! nu ska jag testa ett nytt redegerings program som jag ladda ner nyss. även fast jag aldrig redigerar mina bilder (skriver om jag gör det!) så har jag några som jag brukar sitta med när jag har tråkigt haha! idag är sista dagen för mitt lilla minilov , och imorgon är det skola igen! jippie?
bild ur arkivet, det funkar inte att ladda upp bilder helt plötsligt?

Min dag i bilder

ägnade det mesta av dagen med att sola och äta glass :D dock är jag fortfarande inte det minsta brun..
gick runt och fotade lite också. som vanligt dåra

och nu på kvällen åkte vi till min kusiner och åt lite grillat hos dom, lite efterrätt blev det också!:)
OCH förlåt att jag typ varit världens sämsta på att uppdatera dom senaste dagarna men hade fullt upp, puss på er!

söndag

nu ska jag kolla på vampire diaeirs som jag missade i fredags. åter kommer med bilderna från bröllopet snart , so stay tuned! :)

Bröllops outfit

förlåt att jag inte bloggade igår men jag hann inte. var på min farbrors bröllop och behövde fixa mig och sedan skulle vi åka, så hade ingen tid till att uppdatera! Det var i alla fall super fint och jätte kul.Vi var ju vid gruvan så dom vigdes (heter det så?) ute, efter det gick vi till något hus och åt och massa annat. Senare på kvällen blev det fest , dans och sådant, kul vare i alla fall.
Såhär såg jag ut i alla fall, en jumpsuit från h&m och ett par ballerina också från h&m. Och håret lockade jag.

lite somriga bilder från idag

nu ska jag nog sätta på någon bra film, eller kolla om det finns något värt att kolla på tv. och ta in kaninen, mamma hade sett någon räv förut så vågar inte låta han vara ute hela natten. men efter det så blir det nog sängen. Just  det måste sätta kammeran på laddning , ska ju på bröllop imorgon!?! då måste jag liksom ha kameran med :) tror detta blir det sista inlägget för idag så , godnatt ♥

grillat

Adam sovandes i bakgrunden?
har grillat lite granna med familen. gott vare i alla fall! :D nu ska hela familjen spela lite badminton! ses senare ! :)

lite nytt

gick ner till stan med pappsen idag och köpte några tröjor. sen tog vi en fika på stan och lite sånt :) Tröjan högst upp kommer i alla fall från IS och den längst ner från h&m !

sommar typ?




hittils har jag solat , fotat och bara njutit av värmen♥ men nu ska jag ut på en springtur med pappsen , vi hörres! :)

outside the window

fotade lite från fönstret haha , vem orkar gå ut? lat jag vet. är i alla fall hemkommen från ridningen nu , gick väl ganska bra. nu ska jag nog glo lite på tv:n och sen sängen tror jag.

1 juni

har vart hemma ett tag nu , tog nånting att eftersomatt jag var supeer hungrig haha! måste väl kolla var alla mina ridsaker är dom hammnar lite här och där , så man oftast måste leta i 20 min. i alla fall.. snart sommarlov , bara en "riktig" skoldag kvar♥ plus att nu är jag ledig torsdag,fredag,lördag,söndag,måndag,fredag härliigt, jaaaaaaaa♥
nu ska jag nog dra ut en stund, ses!


fick en fråga av en läsare så tänkte svara på den här!

vad för systemkammera använder du? :)
Svar: använder ingen systemkamera , utan en helt vanlig digital kammera , en casio ex-5 om jag inte minns  helt fel;)

RSS 2.0