31 Juni

Heeej på er! NU kan jag blogga igen , läängtat ju. ni som vill veta varför får väl kommentera, men jag kan i alla fall säga att jag försökt bloggat , men det har inte funkat...


men nu är jag i alla fall tillbaks! ska fixa en fin & fräsch design också. kan berätta lite av det som hänt medans jag inte har bloggat. har fyllt år, 14 år! fick pengar, presentkort, smink & sådana saker:) sen så fick jag att jag skulle få rida på islandshästar nånstans, så det blev ju super!

det är i alla fall supeer varmt nu , så jag ska ta ett dopp i poolen och sedan sola. ska också testa min familjs nya kammera, måste liksom testa hur bra den är.

har så väldigt många bilder att visa också! :D ska göra det så småning om , så varmt just nu så  jag orkar inte:)
ska blogga mer idag , Och ska börja blogga bättre nu när allt funkar, ses senare hörrni ;)

.

bloggen kommer inom kort , har lite problem med internet! <3

Godmorgon!

hejsan! vi får hoppas att allt löser sig nudå , så jag kan flytta bloggen och blogga som vanligt igen. gaah har en sån blogglust så ni annar inte :( men har skickat ett mejl till blogg.se om dom kanske kan lösa det. om det tar för lång tid bloggar jag givetvis som vanligt här igen, men nu får ni hare bra så länge, håller tummarna på att det fixas idag! ♥

duktigt emma,,,

jag måste nog vara den duktigaste människan på jorden? tänkte flytta över min blogg till en blogg som hade ett lite kortare namn. och sedan skriver jag in mejlen [email protected] , och skapar bloggen blabla. sedan logga jag ut tänkte inte mer på det.. men sen hade jag ju skrivit fel mejl dett skulle vara se istället för com! och då måste man ju veltifeira (stavning) men kan inte det för har inte rätt mejl OCH kan inte heller logga in på bloggen för att ändra lösen. så typiskt mig, någon där ute som kan hjälpa mig ? :'/

muffins♥

har bakat lite muffins , ååh dom är super goda! la ner lite hallon i dom också , så dom inte smaka så tråkigt.
snart kanske becca kommer och då kanske vi ska ut på en liten fototur! :) bloggar såklart senare!

nails


se vad jag har pysslat med!  målade ditt Storbritanniens flaga. fast det gäller att ha ett väldigt tålamod och inte darra på handen allt för mycket. blev lite svårt när jag skulle måla med min vänstra handen på den högra, men det blev ganska bra ändå?  Nu ska jag kolla på film & äta snacks♥

vart ut i skogen

följde mamma ut till skogen när hon skulle plocka svamp, fast det känns så höstigt. vill inte att sommarn ska ta slut än ju!

- hur man gör en header i picasa

hoppas ni förstod hur man gör nu då! om ni vill ha hjälp med något mer är det bara att kommentera:)

Inköpt från v-ås!

shorta från GinaTricot , 49 kr .
t-shirt från GinaTricot 49 kr,  vet inte om det synns på bilden så mycket men den har en ficka också på högra sidan! :)
Tröja ifrån GinaTricot den också 49 kr .
Köpte ett par slags chinos från Gina också, svarta. kostade 49 kr dom med;) men dom var lite svåra att få ett bra kort på men kan fixa senare!

V-ås

hej på er! anledningen till att jag inte har bloggat idag är att jag vart i v-ås hela dagen.
har ätit på jensens boff hus , som förövrigt har världens godaste mat någonsin♥ fast man fick vänta ganska länge på maten , men det gjorde inte så mycket!


gått runt på stan och kollat runt lite. hittade lite saker på rean som jag köpte , kan visa er sen. just nu sitter jag och kollar på film med familjen. fast det gör jag ungefär varenda dag.:)
detta var vad jag åt på Jensens boff hus! kyckling filé , råstekt potatis och sås, satan vad gott dett var. ni måste vekligen prova äta där någon gång!

Ska ut på en springrunda nu!

Tumblr_lh71d8l8gt1qhp8ruo1_500_large
hinner inte ta något kort just nu , så det får bli en från we♥it! ska springa en liten runda på 3,5 km på ett ungefär. måste försöka få igång konditionen , så har tänkt mig springa en gång i veckan i alla fall :)

tai mat


käkade tai-mat med familjen till middagen idag. blev chiken nuggets & ris med söstsur sås.
fast orkade inte allt , blev mätt nästan på en gång. gott var det i alla fall!

just nu sitter jag i alla fall ihop med familjen och kollar på Wallander , mys!♥

Lite bilder från Östa

på väg till östa.
en sådan där ring åkte vi efter båten , super kul! :)
det var inte jätte soligt blev lite moln då & då.
sedan så hände en ganska jobbig sak , adam åkte en sista runda med ringden & sedan skulle vi åka. och då började det dugga lite lätt, sen stört regna. och då åker vi det ramlar in vatten när den slår i vågorna lite då och då. sen spöregnar det ju också. vi blev helt dyngsura! haha , så det var ju lite mindre kul. men annars var det jätte mysigt♥

Onsdagens outfit!

Linne New yorker /   Shorts avklippta jeans  / skor belle
Tog inte på mig något märkvärdigt idag, skulle ju bara åka båt, bada & sola. men så här såg jag ut i alla fall :)

11 sanningar om mig , tidsinställt!

1. hatar verkligen små spindlar
2. älskar att sova länge
3. har opererat bort mina halsmandlar
4. hatar att gå in i en affär och inte köpa nåt
5. fyller år på lördag:)
6. gillar inte att ha på mig klänning
7. är jätte dålig på att göra saker i tid & passa tider
8. har en systemkammera? fast den är inte digital.
9. älskar att fota , skulle kunna göra det en hel dag utan att tröttna
10. min brorsa kallar mig elefjanten..
11. älskar att kolla på Glee & vampire diaeris

ut med båten

godmorgon! ska alldeles snart gå upp och göra mig iordning och äta frukost. ska till östa tror jag det var , med båten och sola, bada och åka lite med en ring man kan dra efter båten! blir väl borta tills 3-4 tror jag. har lite brottom eftersom att vi ska åka om 40 minuter , så jag ska väl börja sätta igång. vi ses när jag kommer hem♥
hinner inte fixa en annan bild ..
fick bli denna bild, för att min webcam funkar tydligen inte just nu? :(

kvällsbloggning

känns som om jag inte har uppdaterat så mycket nu på sista tiden? håller ni med mig? hela bloggen har varit rätt "låg" om jag ska vara ärlig, men det ska bättras!
- ska blogga 5 inlägg per dag minst!
- lägga upp dagens outfit så ofta jag kan!
- ha mer tävlingar!
- Fototips & vanliga tips!
- mera foton jag har tagit
ja , en massa sånt kommer det bli , vi börjar med allt detta imorgon. för nu tänkte jag sova, godnatt♥

blue flower


en bild jag tog idag.

harry potter

några bilder sen bion , tagna med mobilen. vi såg i alla fall på harry potter, har följt dom filmerna sen jag var liten så det var verkligen ett måste att se denna också. och satans vad bra den var , om jag ska vara helt ärlig. skit kul att se det i 3D också. så jag tycker absolut ni ska se den!♥

bloging later!

ska på bio med becca nu , bloggar när jag kommer hem! :)

bilder från helgen

på bilden, Jullan, jag & Paulin. Vi badade ungefär klockan 10-11 på kvällen, medans alla andra i släkten satt i jackor och tjoktröjor. så det var ju en aning kallt i luften, men lite varmare i vattnet som tur var!
gaash , gott♥
bjuder på denna, blött hår och allt. vi badade ju på morgon också , haha :)
körde även kubb, paulin, jag & jullan i ett lag, adam & casper i det andra. vi vann alla gånger vi körde även fast adam fuskade lite då och då;)
mera godsaker..
Julius -yes , jag fick batterier! :D nej det kanske inte riktigt var så...
isak :)
hitta en studsboll! så där fick jag något att roa mig med, eller kanske inte..
vattenkrig blev det också! bilderna är tagna ur filmer & där av den dåliga kvaliten ;)
haha adam sprutade vatten på mig också, så man blev helt blött..
Så där fick ni lite bilder , sen i helgen då jag firade Julius och sovde över där. kul var det i alla fall :)

Godnatt

nu ska jag sova, det fick bli en nästan 2 års gammal bild. hittade den på en av alla mina gammla bloggar;)
men vi hörs ju imorgon♥

Weheartit.com

har skaffat we♥it nu, så följ gärna och sådant. Ni hittar mig på här! ♥

Scones

nu på kvällen ha jag ätit hembakta scones & mysit framför tv:n men familjen. älskar scones så himla goda. min lillebrorsa bakade dom denna gång , godaste jag ätit. Sry mamma & pappa , men brorsan fixa dom bästa ;)
nu ska jag slagga lite och sedan bloggar jag imorgon! föresten ni kan ju följa mig på twitter där jag kommer skriva så mycket så möjligt , tryck bara på "t" iconen i menyn.
inte jag som har tagit bilden , lånade den av Flickr.

Ny design

nu har jag fixat en ny design! lite halvdan men kommer byta ut lite saker vart efter. detta tog väldigt lång tid pga att jag skulle fixa arkivet och alla kategorier , så det tog välidigt lång tid... där av har jag inte hunnit bloggat. Men tryck på f5 om ni inte ser något nytt!

Hemma

hejsan! är hemma från hedemora nu , ska visa er lite bilder och sådant senare. nu ska jag ta en dusch och sedan fixa mig lite , för att fota till en ny design tänkte jag fast vi får se.. ser ut som om det kommer regna vilken sekund som helst just nu! sedan ska jag fixa 4 designer tror jag det var ? och sedan min egen.. men ja , vi ses snart♥
michelle , saknar den där tjejen! ♥

live hedemora

hej på er! :) har kommit fram till hedemora nu. har varit på en promenix med Paulin, gick och köpte lite saker och så haha. men nu ska jag äta ses! :)

Dagens!

Kofta H&M / Linne H&M / Shorts avklippta jeans / earcuff ur&pen
så här ser jag ut idag, ser ni att jag har gjort en fiskbensfläta till det också? tycker dom är så otroligt fina :')
kanske kan visa nångång hur man gör dom ? kanske när jag kommer hem! nej, nu ska jag packa in alla saker jag ska ha med i husvagnen, tjing!♥

mot hedemora!

hej på er! :) håller på att packa lite och göra mig i ordning till att jag ska till mina kusiner i hedemora och gratta min ena kusin Julius! några i släkten ska ditt och grilla och sådant och imorgon grattar vi honom! men jag kommer sova över där så kommer  inte kunna blogga... men kommer ta kort och så så jag har något att visa er när jag kommer tillbaks. men då hörs vi på söndag då jag kommer hem! :)

findus <3

like one million stars


Godmorgon! ♥ vaknade vid 10 ungefär men har inte gått upp en har bara legat i sängen med datorn. men nu får jag nog ta och gå upp och äta lite  frukost! tänkte gå ut och fota lite idag om det inte regnar .. fast det ser ut som om det ska göra det med tanke på dom svarta molnen på himmlen, haha. fast regn är ganska mysigt ibland, men inte i flera dagar i stäck.. nej, nu måste jag verkligen äta frukost , ha det bäst så länge!♥

Vart på stan!

skulle till v-ås först med det gick inte , så jag gick på stan med familjen här hemme istället! Fick i alla fall med mig koftan på bilden över, 199 kr från H&M. sedan en vanlig mörkblå t-shirt från H&M för 69 kr , och en earcuff från ur&pen! vi skulle fika lite på stan och då tog jag en cupcake. som förövrigt var det äckligaste jag någonsin ätit... känns ju sådär! bloggar mer snart!♥

Solnedgång


fotade lite när solen gick ner i .... onsdags tror jag det var! :)

Ljusare hår ?

kolla på dom här bildern ? gud vad ljusare hår jag fått!! (har inte färgat  eller nåt) fick en lite chock när jag såg det här, ser ju nästan ut som om jag har färgat! eller vad tycker ni! :)

Fails

här har ni en video , där vi visar lite vad vi gjorde i mellan scenerna och jaa, alla fails... enjoy!

Dagens

Linne H&M / Shorts H&M / Skor Fejk converse
såhär såg jag ut idag! har vart med becca hela dagen och varit ett sväng på stan , käkat glass och bara tagit det lungt. nu ska jag sticka ditt igen , bloging later! ♥

CONVERSE

ska nog sova nu , tar tag  i bloggandet imorgon , ses !♥

Parodi

Förlåt att jag inte har bloggat så mycket idag. Men här har ni en film becca och jag hållde på med idag. hope you like it! :)

Popcorn

har precis sett klart på en film med familjen. fatta inte riktigt slutet , fatta inte hela filmen om jag ska vara ärlig haha. åt i alla fall lite popcorn och drack lite dricka, mys! vi hörrs imorgon!♥

Water

Foto & Redegering av mig , Emma Fahlström.

grillarn

lite bilder jag tog ute , medans jag väntade på att det vi grillade skulle bli färdigt! gott blev det i alla fall.

Bilder sen trosa havsbads camping!

Här har ni ett par bilder då! gud vad mysigt det var där , även om jag fick 7 myggbett. i alla fall , om ni vill se fler bilder så är det bara att säga till! ;)

förklaring

godmorgon! börjar med att berätta varför jag inte bloggat. alla dagar innan igår jag inte bloggade var för att campingens internet inte funkade helt plötsligt! och sen kunde jag inte blogga igår eftersom att jag var tvungen att göra klart en design till en som skulle vara klar förut men jag hade tydligen missat åh spara den. så fick sitta och göra om hela som tog sin tid. sen var klockan typ 1 och då spelade det ju ingen roll så jag gick och la mig. men bloggar om allt som hänt idag och sen ska jag fixa en ny design också, spännande? ;)
fick bli en bild på denna snygga sak!♥

hemma nu, fast kan inte blogga riktigt än!

bloggar imorgon eller ikväll , berättar mer då. tack för att ni är så underbara och väntar!♥

I husvagnen!

Godmorgon på er! sitter i husvagnen just nu och har precis ätit frukost. nybakta baguetter♥ har lyckas fått något bett på foten , så nu är jag helt svullen. kanske borde sluta gå barfota vid husvagnen. verkar bli fint väder idag igen, så vi ska ner på stranden och ja , sola och bada! får se hur mycket jag bloggar idag, eftersom att campingens internet är väldigt segt. 
campingens strand, tagen från google.

humla

en humla jag tog kort på i närheten av vår husvagn idag.
Hej på er! är i trosa nu. kom inte hit direkt var vid tre olika campingar innan, bland annat vaxholm! men vi tyckte ingen av dom som vi kollade på var bra , så vi åkte till trosa istället!  idag har jag väl mest hängt vid stranden och badat. en tur med samson i skogen blev det också, hållde på att gå vilse också. men som tur gjorde jag inte det :) imorgon ska vi ta en tur till själva staden trosa , ungefär en kvart från campingen. så då ska vi väl bara strosa runt lite där, får se om jag hittar något jag vill köpa. men vi hörs! ♥

Kommer vara borta några dagar!

ska iväg och campa med familjen , ska snart slänga in alla mina kläder i husvagnen och så. vet inte riktigt när jag kommer hem , men tror det kommer bli om lite mindre än en vecka! :)

mår dåligt , därav lite bloggning!

har inte mått så bra idag, sjuk. har bara legat och kollat på glee , ungefär hela dan. tagit det lungt helt enkelt! så jag bloggade inte , för jag orkade helt enkelt inte mådde skit dåligt. mår lite bättre nu men inte mycket, ville bara att ni skulle få något livstecken från mig liksom.

Foto tips: hur man fotar bokeh med kompaktkamera!

Tänkte visa er hur man kan fota bokeh med kompaktkammera för er som inte vet! den kameran jag använde till det här heter Dimage G530 , familjens gemensamma kammera!
För att kunna göra detta måste du ha valigt folie och såklart en kompaktkamera.
1. ta loss en bit folie och gör den lite som en boll, som på bilden.
2. vik nu upp folien som på bilden. sedan lägger du folien under något som lyser , tex en lampa.
3. Nu har vi kommit till själva steget där man ska fota. kom ihåg att du ska  ställa in macro inställning med en blomma (dom flesta kammeror har det och om inte funkar det lika bra utan!) och  så ska du inte ha på någon blixt! ha sedan kammeran ganska nära folien och sedan zoomar du in mot folien, tills ni får en bokeh effekt, som på 2 bilden över. Men tänk på att kammeran måste var jätte nära folien för att det ska funka!
4. om detta ändå inte funkar och bilderna blir ungefär som bilderna över, finns det yttligare en grej man kan göra för att få till bokeh effekten....
....prova med att hålla för handen för linsen , sedan tar du bort handen och så snabbt du kan och tar ett kort. Innan kammeran hinner få fokus på folien.
Resultat:


kan säga att det inte är super lätt att få en bra bild, men det är bara att försöka och försöka igen tills det går. har ni några frågor så är det bara att kommentera! :)


Bokeh


Foton från turkiet!

vår altan , älskar blommorna som växte som ett tak över altanen♥
lite av hotelet.
kuddar lite innan stranden man kunde sitta på , jätte mysiga!
vi stranden, ville så gärna fota en solnedgång , men solen gick ner bakom ett berg så det gick inte.
det var ett par som gift sig vi stranden och sen hade dom fyrverkerier, dom hade också fyrverkerier som såg ut som hjärtan. super coola! hann tyvärr inte få kort på dom!
hotelets resturang , där vi åt!
härligaste bilden ever ju! skrattar lika mycket varenda gång jag ser den :')
inne i bodrum, vi åkte ju ditt för att shoppa lite ;)
skit sött kattunge vi hitta!
me!
vi åkte en "soffa" , kul!
glass!♥
här fick ni några av alla 500 bilder jag tog! :) hope you liked it!

sunday


Jeansjacka - H&M     Byxor - GinaTricot   Tröja - H&M   skor - fejk converse
har vart hela dagen i västerås idag och köpt lite saker till rummet , där av dålig bloggning. men nu ska jag till farmor, bloggar när jag kommer hem!

2 bilder från promenixen med hunden tidigare ikväll


Nu:

sola lite och ta ett dopp i poolen! senare ska jag städa undan lite på rummet och kolla på dom två vampire diaeries avsnitt jag missat. har längtat som en galning efter dom♥ föresten håll utkik efter bilder från tukriet som kommer upp snart! :)

Nytt!

ett par lila och vita låga fejk converse.
två armband , dom dära "ögonen betyder ju typ tur/lycka or something like that!
tänkte köpa en one pice också , men dom kostade så onödigt mycket. men nu vet ni vad jag köpte i turkiet i alla fall! :)

någon som kan gissa vad jag har köpt?


I´m back!

är tillbaks nu och ska blogga bara på denna blogg nu , för nu funkar det ju att ladda upp bilder! :) för er som inte vet har jag varit en vecka i turkiet , så det kommer komma upp massa bilder (typ 500 bilder!) , det jag har köpt och andra saker som jag vill berätta för er!
men först av allt ska jag packa upp alla min kläder och saker, bloggar när jag är klar! ♥
bild från turkiet!
en fågel pappa hittade på vägen, troligtvis har den flugit in i en bil! så nu ligger den i garaget i en låda hah.

RSS 2.0